Kerst in het Oosterlicht

Op kerstavond, zaterdag 24 december 2022, wordt er een kerstnachtdienst gehouden. Deze begint om 19.30 uur.

Doelgroep: gemeenteleden (inclusief de jeugd) en andere belangstellenden uit de wijk. In deze dienst mogen de traditionele kerstliederen zoals ‘Stille nacht’ en het ‘Ere zij God’ natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast staan er ook modernere liederen op het programma. Het thema is: Is er dan niets veranderd? Toen Jezus geboren werd, hadden de besluiten van de Romeinse keizer Augustus invloed op het leven van talloos veel mensen. Vandaag merken we allemaal de gevolgen van het handelen van de Russische president Poetin. Daarom die vraag: Is er dan niets veranderd? De muziek wordt verzorgd door Dick Zwart, orgel, en Yvonne Bruns, fluit. Na afloop is er chocolademelk en kerstbrood.

In deze video nodigt onze wijkpredikant ds. Dirk Ophoff u/jou uit voor de kerstvieringen.

Op eerste kerstdag, zondag 25 december, is er een viering om 9.30 uur. Dit wordt een gezinsdienst met een uitgebreid kindermoment dat jong en oud zal boeien. Daarna volgt een korte overdenking waarin de naam Oosterlicht centraal zal staan. Tijdens de overdenking is er kindernevendienst voor de jongere kinderen. Uiteraard wordt er ook in deze dienst weer veel gezongen. De begeleiding is in handen van Dick Zwart, orgel, en Hans Bos, trompet.

Op tweede kerstdag, maandag 26 november, nodigen we iedereen uit voor een gezellige en smakelijke lunch. Van harte welkom van 12.00 uur tot ongeveer 14.00 uur. Meld je uiterlijk donderdag 22 december aan zodat er voldoende tijd is om de boodschappen binnen te halen. Heeft u vervoer nodig? Wilt u dit dan vermelden bij de aanmelding. Graag tot ziens op maandag 26 december in het Oosterlicht!

Meld je aan via [email protected]