Kerst en oudjaar in het Oosterlicht

Tijdens de kerstdagen en op oudjaarsdag zijn er diverse activiteiten in het Oosterlicht. Iedereen is van harte welkom!

Kerstnachtdienst

Op 24 december is er om 19:30 uur een dienst met veel muziek. We zingen zowel traditionele kerstliederen als moderner repertoire. Er is begeleiding van orgel, piano, fluit, gitaar, accordeon en contrabas. Het thema sluit aan bij het kerstwandeltheater: Hoop doet stralen! Na de dienst is er warme chocomel en kerstbrood.

Kerstviering

Eerste kerstdag begint de kerkdienst om 9:30 uur. In deze feestelijke viering is er extra aandacht voor de kinderen. Het adventproject met thema: Weet jij hoe laat het is? sluiten we af. Het orgel wordt deze dienst aangevuld met koperblazers.

Kerstlunch

Op tweede kerstdag is er om 12:00 uur een kerstlunch in het Oosterlicht. Vind je het gezellig om aan te schuiven? Meld je aan bij [email protected]

Image
Koffie drinken

Woensdag 27 december staat de koffie en thee klaar om 10:00 uur. Je kunt napraten over de kerstdagen of gewoon even een gezellig praatje maken.

Oudjaarsdag

Zondag 31 december is er 's morgens om 9:30 uur een kerkdienst onder leiding van onze wijkpredikant ds. Dirk Ophoff.

's Avonds is er om 19:00 uur een korte bijeenkomst georganiseerd door gemeenteleden. Een uurtje mooie liederen zingen van onder andere Sela onder begeleiding van Kees Versteeg op piano. Het zingen wordt afgewisseld met een gedicht en een kort verhaal. Een moment om stil te staan bij het oude jaar en het nieuwe jaar dat eraan komt. Na afloop staat er koffie/thee en wat lekkers klaar.