11/02 muziekspektakel in het Oosterlicht

Update 01-02-2023:

Muziekspektakel in Oosterlicht op 11 februari gaat niet door!

Helaas heeft de commissie fondsenwerving Oosterlicht te weinig aanmeldingen ontvangen. We hadden gehoopt een mooi bedrag te kunnen ophalen voor de nieuwbouw, maar helaas is er te weinig animo voor dit initiatief. We bedanken de mensen die zich hebben aangemeld. Het bedrag dat reeds betaald is, zal worden teruggestort op uw bankrekening.

Commissie fondsenwerving Oosterlicht

___________________________________________________________________________

Kom zaterdagmiddag 11 februari naar het muziekspektakel in het Oosterlicht! De fondsenwerving commissie organiseert samen de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, de Johanneskerk, het Open Pastoraat en de Grote Kerk een muzikaal evenement.

4Tune

De band 4Tune maakt een interactieve voorstelling voor jong en oud met een gevarieerd programma. Naar muziek luisteren, meezingen en nog veel meer. Ook kunt u tijdens dit event “bieden” op muzieknummers die de band direct kan spelen. De middag begint om 15:00 uur en eindigt 17:30 uur. Komt dat zien!

Aanmelden

Geef je op voor het goede doel voor 28 januari via [email protected] o.v.v. de naam en aantal volwassenen/kinderen. Entree is € 15,- per volwassene en € 7,50 per kind. De prijs voor een gezin bedraagt € 40,-. Dit is inclusief een consumptie in de pauze. Het bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL 85 RABO 0373 7435 99 t.n.v. CvK PGG Nieuwbouw Oost o.v.v. muziekspektakel.

We hopen een mooi bedrag te kunnen ophalen voor de nieuwbouw. Commissie fondsenwerving Oosterlicht