08/06 verslag kampeerweekend 2023

Het kampeerweekend zit er weer op! Wat was het fijn om dit weer met elkaar te kunnen doen. Een waar gevoel van "kerkzijn" kwam naar boven. Plezier, fijne gesprekken en lekker eten wisselden elkaar af. Wat fijn om ook een aantal nieuwe mensen te kunnen verwelkomen. Zij waren er voor het eerst, soms niet het hele weekend, maar voor een dag of voor de tentdienst.

's Avonds een kampvuur met marshmallows en zang. Op zaterdagochtend een compleet ontbijt op het veld, waarna iedereen heerlijk zijn eigen gang ging, boekje lezen, stukje fietsen of zomaar heerlijk in het zonnetje.

Zaterdagavond werden de pizza ovens opgestookt. Een heel evenement waarbij iedereen zijn eigen pizza kon klaarmaken. Op zondag, de tentdienst. Deze stond in het teken van het thema van dit weekend: natuur. Onze eigen "tentpredikant" David had, samen met muzikanten, weer een mooie dienst in elkaar gezet. De collecte voor natuurmonumenten heeft het mooie bedrag opgeleverd van 120 euro. Dank daarvoor.

Na de koffie en nog een rebusspel werd er langzamerhand ingepakt en ging een groot gedeelte van de kampeerders richting huis. Denkt u nu, dat wil ik ook wel meemaken....... Het volgende weekend is gepland op 31 mei, 1 en 2 juni 2024. Wees welkom!

De kampeercommissie.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image