05/05/2021 krant nieuwbouw kerk huis-aan-huis bezorgd

De plannen voor de nieuwbouw komen in een beslissende fase. Binnen een paar maanden is duidelijk of het benodigde bedrag beschikbaar is om te starten met de bouw. De commissie fondsenwerving is druk bezig om de financiële investering rond te krijgen.

Naast alle leden van de Protestantse Gemeente Gorinchem worden ook alle inwoners van de wijk ‘Oost’ opgeroepen om een bijdrage te leveren. De kerk is namelijk niet alleen voor de leden maar ook voor de mensen in de wijk. Je kunt er koffie drinken, samen eten, een ruimte huren en er is een rouw- & familiekamer.

In de week van 5 tot en met 12 mei wordt er in Gorinchem-Oost, Dalem en Spijk een folder huis-aan-huis bezorgd met informatie over de nieuwbouw en een oproep voor giften. Ruim 4.200 adressen vinden de krant op de deurmat.

Heb je de krant gemist of wil je het digitaal doorsturen naar iemand die het interessant vindt? Klik op de afbeeldingen en dan verschijnt er een leesbaar pdf bestand. Wil je meer weten over de mogelijkheden van doneren?  Via deze link vind je alle informatie.

Doe mee en maak de nieuwe kerk mogelijk!