Zomerdiensten 2020: Grond onder de voeten

Zoals elk jaar organiseren we samen met de wijkgemeente Open Pastoraat vijf zomerdiensten. Dit jaar worden deze diensten voor het eerst in De Harmonie gehouden.
Het thema is: Grond onder de voeten. Dat thema was al uitgekozen voordat we met de coronacrisis te maken kregen, maar het heeft door die crisis alleen maar aan relevantie gewonnen. In een crisis komt het er immers extra op aan: Wat is de grond onder mijn voeten? Is die grond stevig genoeg – ook in moeilijke tijden – om mij te dragen?

In verband met de coronamaatregelen kunnen maximaal 36 gemeenteleden de diensten in De Harmonie bezoeken. Van tevoren opgeven met naam en telefoonnummer is verplicht en kan bij Marry Rozendaal: [email protected] (tot zaterdagmiddag 15.00 uur).
Alle andere belangstellenden kunnen de diensten online volgen via de kanalen van het Open Pastoraat. Maak uw keuze: Kerkomroep of YouTube.

De zomerdiensten worden gehouden op 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus. Aanvangstijd: 10.00 uur.

Het adres van De Harmonie is Dalemwal 15d. Klik hier voor de exacte locatie.
Op de fiets en te voet is het gebouw te bereiken vanuit de Visserslaan en de Dalemwal (beide richtingen). Met de auto alleen via de Dalemwal vanuit de zuidelijke richting. Bij het kruispunt Dalembolwerk-Dalemwal-Dalemsedijk de Dalemwal inrijden. Dit is een fietspad uitgezonderd bestemmingsverkeer. Kerkgangers zijn bestemmingsverkeer en kunnen hun auto gratis parkeren bij De Harmonie. Parkeren op andere plekken in de Bovenstad is ook op zondag niet gratis.

U bent van harte welkom om één of meer zomerdiensten in De Harmonie mee te maken of de diensten online te volgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de diensten achteraf te bekijken.