Doe mee: verkoopactie nieuwbouw!

De actie is afgelopen! Hartelijk dank aan iedereen die een bestelling heeft geplaatst. Wilt u toch nog een bijdrage leveren aan de nieuwbouw? Ga dan naar de knop 'doneren nieuwbouw' boven in de menubalk.  

De wijkgemeente Dalem/Gorinchem-Oost, onderdeel van de Protestantse Kerk Nederland, houdt al 25 jaar hun kerkdiensten in de Regenboogschool. Wij hopen in 2021 te gaan bouwen aan een nieuw kerkelijk centrum in het hart van onze wijk.

Hiervoor hebben we echter nog een financiële impuls nodig.

Wij zijn daarom een verkoopactie gestart waarvan de meeropbrengst volledig ten goede komt van de nieuwbouw.

Het betreft leuke pakketten/geschenken niet alleen voor uw eigen gebruik, maar ook leuk om met de naderende feestdagen cadeau te geven. De meeropbrengst van de onderstaande producten komt volledig ten goede van de nieuwbouw.

Breng extra licht in huis met kaarsen die vervaardigd zijn in Swaziland. De lokale gemeenschap profiteert van deze productie.

Meer weten over deze kaarsen? Op deze website leest u alles over het project.

Heerlijke bonbons gemaakt door de ambachtelijke chocolatier van Olala in Gorinchem. Zo lekker dat je ze allemaal wilt proeven!

Extra leuk: op iedere bonbon vind je een afbeelding van een bekend Gorcums gebouw.

Voor de liefhebber: ambachtelijk bier van brouwerij Maallust, gevestigd in het oude gevangenisdorp Veenhuizen.

De bieren van Maallust zijn ambachtelijk, authentiek en gebrouwen met alleen de beste ingrediënten. Maallust bieren staan bol van het karakter. 

Probeer de producten te verkopen binnen uw familie, vriendenkring of andere bekenden. Vul het bestelformulier (zie hieronder) in en mail het naar [email protected]

 Uiterlijk 24 november dienen alle bestellingen bij ons binnen te zijn. Let op! Op het formulier vult u uw naam als verkoper in en uw IBAN rekeningnummer.

De bestellingen worden bij u thuis bezorgd en u zorgt zelf voor de verspreiding naar de kopers. U ontvangt een totaaloverzicht van de kosten, die u als één bedrag kunt overmaken op onze rekening NL85RABO0373743599 tnv CvK PGG Nieuwbouw Oost. U dient de kopers rechtstreeks aan u zelf te laten betalen.

We hopen er met elkaar een succesvolle actie van te maken!
Image

De commissie fondswerving:    

Kees van As, Natascha de Bruyn, Anke Ferdinandusse, Ton Lenting, Dirk en Esther Meppelink, Douwe de Ruiter, Jos Maris