Oliebollenactie 2022

Vorig jaar hebben we een grote oliebollenactie gehouden voor de nieuwe kerk. Wat hebben we toen veel oliebollen en appelbeignets verkocht! De kerk staat er inmiddels en daar maken we dankbaar gebruik van. Wel is er nog een behoorlijk financieel gat te dichten, een kleine € 150.000,- Daarom gaan we door met de fondsenwerving!

Vers gebakken door bakker Leonard

Dit jaar worden er opnieuw oliebollen (mét rozijnen) verkocht waarvan de opbrengst voor het Oosterlicht is. Wat extra bijzonder is: de bollen en beignets worden (volgens bestelling) vers gebakken op het plein voor de kerk. Dat zal gebeuren op donderdag 29 december. Het lekkers wordt gebakken door Bakker Leonard uit Nieuw-Lekkerland en is van uitstekende kwaliteit. Smullen dus! Wij gaan de bakker helpen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Bestellen

 Er is keuze uit 4 oliebollen (€ 5,00), 9 oliebollen (€ 10,00), 2 appelbeignets (€ 4,50) of 5 appelbeignets (€ 10,00). Zij kunnen worden afgehaald op donderdag 29 december tussen 12 en 15 uur op het plein bij het Oosterlicht, Kruithoorn 1 in Gorinchem. Bezorgen kan ook, de kosten daarvan bedragen € 2,50. Als u dit wilt, kunt u dit aangeven op het bestelformulier.

Wij streven naar een verkoop van minimaal 3.000 oliebollen! Vraag daarom ook uw buren, vrienden en familie om via u te bestellen en aan u te betalen. Uw totale bestelling kunt u aangeven op het bestelformulier.

De commissie fondsenwerving