Kampeerweekend 10-12 juni 2022

Na twee jaren van noodgedwongen rust, hopen we dit jaar weer ons aloude kampeerweekend te houden op een voor ons nieuwe locatie, recreatiepark De Vergarde in Erichem, even ten noordwesten van Tiel. Voor de kampeerders op een mooi groot stuk eigen veld met achter een heg een apart stuk voor de gemeenschappelijke tent. Voor de niet kampeerders zijn er huisjes en trekkershutten te huur. Wees er snel bij want er zijn er nog maar een paar vrij!!

Gezinnen met jonge kinderen kunnen gebruik maken van allerlei faciliteiten op de camping, waaronder meerdere speeltuinen, skelterbaan, pony manege, minigolf en overdekt zwembad.

Tienertent

Voor de tieners komt er een gezellige Tienertent op een afgescheiden stuk veld van de rest waar ook nog voor een paar losse tentjes plek is! Je kunt dus gerust komen kamperen ook als je ouders niet meegaan!!! Jullie wacht op zaterdagmiddag een ‘sterke’ activiteit en ook de rest van het weekend is het beregezellig met jouw leeftijdsgenoten!

Programma

Vrijdagavond beginnen we met een kennismakingsspel. Hoe goed kennen we elkaar eigenlijk? Zaterdagochtend is er het traditionele gezamenlijke ontbijt. De tieners hebben die middag een eigen activiteit. Aan het einde van de middag bakken we gezamenlijk pizza’s in echte steenovens! Op zondagmorgen is onze eigen kampeerkerkdienst. Tussen de activiteiten door is er voldoende tijd om een spelletje te doen, sportief bezig te zijn of in het zonnetje een boek te lezen.

Heb je zin om mee te gaan geef je dan op bij Ali Zijderveld ([email protected]) of Dicky van de Berg ([email protected]).

Locatie

Camping De Vergarde

Erichemseweg 84 4117 GL Erichem Nederland

T: (+31 ) 0344 - 572017

E: [email protected]