Bijwonen kerkdiensten vanaf 27/02

Bijna alle Corona maatregelen in ons land vervallen per 24 februari. Dit betekent dat de kerk weer volledig wordt opengesteld. Er zijn geen beperkingen qua aantal bezoekers, de stoelen staan in rijen zoals we gewend waren, u hoeft geen afstand houden (mag uiteraard wel) en het dragen van een mondkapje is niet meer nodig. Er is oppas, de kindernevendienst is fysiek en er is koffie/thee en limonade. Bij voorkeur buiten koffiedrinken en bijpraten tenzij het slecht weer is.  

Bijna twee jaar lang hebben we de vieringen moeten aanpassen of alleen digitaal uitgezonden. Dat we deze zondag weer volledig open kunnen mag best een beetje gevierd worden. Alle kinderen hebben een feestelijke uitnodiging ontvangen voor de kindernevendienst en de entree zal er wat vrolijker uitzien.  

Wel vragen we of iedereen zich aan de basisregels wil houden. Kom niet naar de kerk als u klachten hebt en was regelmatig uw handen. Goede ventilatie blijft belangrijk daarom zullen we de ruimte ventileren en kan het fris zijn in de kerk. Neem voor de zekerheid een jas of vest mee in de kerkzaal. Het handen schudden doen we voorlopig (nog) niet en de collecte blijft digitaal. Uiteraard staan er wel mandjes in de hal.  

Het kan onwennig zijn om na twee jaar beperkingen terug te keren naar ‘het oude normaal’. Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte zodat iedereen zich veilig en welkom voelt. We blijven de diensten digitaal uitzenden. U kunt de livestream volgen via ons YouTube kanaal 

We kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten! Namens de kerkenraad, Benita Blokland (scriba)