Alternatieve kerstmarkt

Op zaterdag 25 november 2017 wordt van 10:00 tot 14:00 uur weer de jaarlijkse Alternatieve kerstmarkt gehouden in De Heul. Kom snuffelen, proeven en leuke cadeautjes kopen op deze gezellige dag! Een greep uit de activiteiten:

Enveloppen trekken
Verkoop zelfgemaakte jam en vers fruit
Koffiecorner met gebak
Verkoop 2e hands huishoudelijke artikelen, elektra, kinderspeelgoed, etc.
Verkoop kerstkaarten en kerststukjes
Grabbelton
Knutselactiviteiten voor de kinderen

Goede doelen
De opbrengst van de markt gaat dit jaar naar twee doelen. De helft van de opbrengst gaat naar het Kinderen in de Knel project: Plattelandsdorpen vrij van kinderarbeid in India. Daarnaast steunt de Alternatieve Kerstmarkt gemeentelid Rianne van Wingerden en haar werk op Mercy Ships.

Inleveren 2e hands huishoudelijke artikelen, curiosa en/of speelgoed
Op donderdag 23 november van 13:00 tot 20:00 kan het afgegeven worden bij de Johanneskerk. Dat kan ook op vrijdag 24 november van 9:00 tot 12:00. Het adres is Nieuwe Hoven 141, 4205 BC Gorinchem.

Wilt u voor ons bakken?
Wij verkopen uw baksels bij de koffie. U kunt uw baksels inleveren op vrijdag 24 of zaterdag 25 november bij de keuken in de Johanneskerk. Denkt u eraan om uw bakvorm te voorzien van uw naam.

Vragen?
Contactpersonen voor de alternatieve kerstmarkt zijn Joke en Willem ter Horst, Leni Donker en Bart Kuijpers. U kunt contact opnemen via [email protected]