26/06 sponsorloop voor de nieuwbouw

Op zaterdag 26 juni wordt is er een sponsorloop ten bate van de nieuwbouw. Alle wijkgemeentes van de PGG en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt doen mee aan dit bijzondere evenement!

(Hard)lopen

Er is een route van 10,5 km uitgezet voor wandelaars en hardlopers. Start en finish is bij de Regenboogschool. De route voert langs alle, voor de Protestantse Gemeente Gorinchem relevante, gebouwen. Soms loop je dóór de kerk! In de gebouwen kun je ook koffie en thee krijgen. Iets lekker erbij kan worden gekocht. Er wordt in kleine groepjes om de paar minuten gestart tussen 10 en 12 uur voor de wandelaars en tussen 10 en 13.30 uur voor de hardlopers. U kunt u voor een tijdblok opgeven via eventbrite

Kinderactiviteiten

In het nabijgelegen park wordt voor de kinderen van de basisschool-leeftijd een circuit/parcours uitgezet. Dat begint om 10.00 uur en is om 11.30 uur afgelopen. We hebben 3 blokken van een half uur, uw kind kan kiezen. Gebruik de link hierboven om je kind op te geven.

Fietsen

Ook is een mooie fietstocht van 23 km uitgezet die een wat ruimer rondje maakt. Deze kan ook op een ander tijdstip worden gereden, dan zijn alleen de gebouwen niet open. De routebeschrijving van de fietstocht kan worden gekocht via de webshop. Die ontvangt u dan per e-mail.

Sponsoren

Alleen sponsoren mag ook, dan hoeft u niet te wandelen, hard te lopen of te fietsen! Of laat je sponsors het bedrag direct overmaken via de webshop. Voor de deelnemers zijn er speciale sponsorformulieren te downloaden:

onderbouw leeftijd

bovenbouw leeftijd

Ouder dan 12 jaar