20/11 officiële start nieuwbouw kerk in Hoog Dalem

Het 3-kerkenplan is goedgekeurd. Dat betekent dat we doorgaan met het aanpassen van de Grote Kerk, de herontwikkeling van De Heul/Johanneskerk en de nieuwbouw op Hoog Dalem.

De nieuwbouw start al in week 47. Om dit heugelijke feit te vieren is er een officieel en feestelijk moment op zaterdag 20 november. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn! 

We beginnen om 10:00 uur op de bouwkavel, naast de brede school Dalemplein. 

Er zijn heel veel mensen betrokken bij het nieuwbouwproject. Daarom zullen vertegenwoordigers van alle zakelijke partijen, bestuur en leden van alle wijkgemeenten binnen de Protestantse Gemeente Gorinchem en Gereformeerde Kerk vrijgemaakt een handeling verrichten waarmee de start van de bouw wordt bekrachtigd.  

Hierna is er tot 11:30 uur koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers op het plein van het CBS het Kleurenlint, Laag Dalemseweg 14B.  

Het bouwterrein is beperkt toegankelijk. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Parkeren kan op de parkeerplaats bij het Kleurenlint.  

Om deze ochtend zo veilig mogelijk te laten verlopen hanteren we de volgende maatregelen:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Houd afstand en geef elkaar de ruimte
  • Volg de instructies van de mensen met gele hesjes
  • Maak zoveel mogelijk gebruik van het hele terrein maar ga niet op de Laag Dalemseweg staan.

Voor de mensen die verhinderd zijn maar toch graag een impressie krijgen van de start wordt er een filmpje gemaakt. Deze registratie zal op een later moment te zien zijn via ons YouTube kanaal.